Les & dirigent

Trompetles / Improvisatieles / bigbanddirectie

Gerard heeft ruim jaar 25 jaar ervaring in het geven van trompet- en improvisatieles aan beginners en gevorderden. De lessen kunnen gericht zijn op lichte(jazz/pop/latin) en/of klassieke muziek. In de lessen krijgen houding en ademtechniek  een centrale rol, hiernaast wordt er gekeken wat de speciale wensen van de leerling zijn. Andere instrumentalisten zijn ook welkom voor improvisatielessen en/of theoretische vorming. Er is ook plek voor studenten die willen worden voorbereid voor een conservatorium toelating. Trompetlessen zijn mogelijk vanaf 7 jaar.

Meer informatie, tarieven en contact neem een kijkje op
www.kopercollectief.nl

Momenteel geeft Gerard  les bij het  Kopercollectief voor de regio Zaanstad/Amsterdam. Eerder was hij gastdocent aan de conservatoria van Rotterdam, Enschede, Damascus, Mexico-City en Bremen.
Ook is hij vaste dirigent van de West End Bigband in Amsterdam en coacht hij regelmatig andere bigbands als gast-dirigent.

Gerard studeerde trompet en improvisatie aan de conservatoria van Hilversum (Amsterdamse Hoge School voor de Kunsten 1990-95)  en Rotterdam (Codarts 1995-1997). In 2004 studeerde Gerard in New York bij o.a. Laurie Frink, Scott Wendholt, John McNeil en Bryan Lynch. Gerard volgt sinds 2013 zelf weer zeer inspirerende lessen bij de klassieke trompettist Willem van der Vliet.

Bel 06 – 22421965 voor een vrijblijvend gesprek.
Call +31 – (0)6 22421965 – also for expats (location Buitenveldert)

Leslocaties:
Fluxus – Westzijde 148 – EK Zaandam – route
Amsterdam Zuid (Buitenveldert) – Aldendriel – route