Trumpet Lessons

Trompetles / Improvisatieles / On-line lessen / Big band directie

Gerard heeft ruim jaar 30 jaar ervaring in het geven van trompet- en improvisatieles aan beginners en gevorderden. De lessen kunnen gericht zijn op lichte(jazz/pop/latin) en/of klassieke muziek. In de lessen krijgen houding en ademtechniek  een centrale rol, hiernaast wordt er gekeken wat de speciale wensen van de leerling zijn. Andere instrumentalisten zijn ook welkom voor improvisatielessen en/of theoretische vorming. Er is ook plek voor studenten die willen worden voorbereid voor een conservatorium toelating. Trompetlessen zijn mogelijk vanaf 7 jaar.

Meer informatie, tarieven en contact. Kijk even op: www.kopercollectief.nl
On-line zijn ook mogelijk/
on-line lessons are also available

Momenteel geeft Gerard  les bij het  Kopercollectief voor de regio Amstelveen / Zaanstad / Amsterdam. Ook is hij docent bij de jazzopleiding DJAM in Amsterdam en Toonbeeld in Castricum. Tevens was hij gastdocent  op conservatoria. O.a. Conservatorium van Amsterdam (jong talent opleiding), Codarts  Rotterdam, Artez Enschede, Higher Institute of Arts Damascus, Conservatorium Mexico-City en Hochschule für die Kunsten Bremen.

Ook is hij vaste dirigent van de West End Bigband in Amsterdam en De Alkmaarse Bigband  en coacht hij regelmatig andere bigbands als gastdirigent.

Gerard studeerde trompet en improvisatie aan de conservatoria van Hilversum (Amsterdamse Hoge School voor de Kunsten 1990-95)  en Rotterdam (Codarts 1995-1997). In 2004 studeerde Gerard in New York bij o.a. Laurie Frink, Scott Wendholt, John McNeil en Bryan Lynch. Gerard volgt sinds 2013 zelf weer zeer inspirerende lessen bij de klassieke trompettist Willem van der Vliet.

Bel 06 – 22421965 voor een vrijblijvend gesprek
Call +31 – (0)6 22421965 – also for expats

Leslocaties:
Fluxus – Westzijde 148 – EK Zaandam – route
Amstelveen – Patrimoniumlaan 52 – 1182 BX Amstelveen
& Online lessons anytime..anywhere